Sähkö­työt ammatti­taidolla tekevä sähkö­liike

Fuse-Sähkö tekee sähkötyöt jo liki 20 vuoden kokemuksella Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Monipuoliseen sähköliikkeemme tarjontaamme kuuluvat sähkötyöt suunnittelusta asennukseen asti.

Fuse-Sähkö tarjoaa sähköalan palveluita yksityisille kotitalouksille sekä yrityksille.

Teemme sähkötyöt ulkona ja sisällä

20 vuoden kokemus ja monet koulutukset ovat tuoneet osaamista ja varmuutta mitä moninaisimpiin sähkötöihin. Repertuaaristamme löytyy ratkaisuja niin sisätiloihin kuin myös uloskin. Sähkölaitteiden asentaminen ulos ei ole aivan niin yksinkertaista kuin sisätiloihin, mutta kun työtä tekee kokenut ammattilainen, ei vaatimustason eroa edes huomaa. Teemme esimerkiksi sähkösuunnitelmat pihavalaistukseen ja asennamme pihavalot asianmukaisella tavalla. Meillä on viralliset sähköalan S2-urakointioikeudet. Tutustu tarkemmin sähköliikkeemme pihavaloihin täällä!

Keittiön ja märkä­tilojen sähkötyöt

Sisätiloissa teemme kaikki sähköasennukset vahvalla ammattitaidolla. Remonttikohde voi olla mikä hyvänsä: keittiö, kylpyhuone, sauna, olohuone, makuuhuone tai wc. Meiltä löytyy sähköratkaisut jokaiseen kohteeseen. Sähköasennusten tekeminen märkätiloihin vaatii hieman erikoisosaamista, mutta ei hätää. Meiltä sitä löytyy!

Fuse-Sähkön tarjoamat sähkö­asennus­palvelut

  • Sisätiloihin: kotiin, vapaa-ajan asuntoon tai kiinteistöön
  • Ulkotiloihin: pihavalot, pistorasiat ja muut sähkölaitteet ulos
  • Sähköasennukset keittiöön
  • Märkätilojen sähköasennukset (kylpyhuone ja sauna)
  • Saniteettitilojen sähkötyöt

Käytämme laadukkaita sähkö­tarvikkeita

Sähköliike Fuse-Sähkön osaaminen ei rajaudu vain sähköratkaisuihin ja asennustekniikoihin. Meiltä löytyy myös laaja tuntemus markkinoilla olevista sähkötarvikkeita. Laadukkaasti tehdystä sähköasennuksesta ei ole mitään hyötyä, jos tarvikkeet eivät toimi halutulla tavalla tai niiden käyttöikä on lyhyt. Me panostamme asiakastyytyväisyyteen ja haluamme tarjota vain parasta. Siksi käytämme vain laadukkaita sähkötarvikkeita, jotka ostamme luotettavilta tavarantoimittajilta. Näin pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen työnjäljessä ja asiakastyytyväisyydessä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Sähköasentajamme vastaa mielellään kysymyksiisi!