Piha­valot – suunnittelu ja asennukset

Ulkona tehtävissä sähkötöissä tarvitset välttämättä ammattilaisen apua. Esimerkiksi ulkovalaisimien asennus on sen verran vaativa työ, että säästyt paljolta vaivalta, kun kutsut apuun Fuse-Sähkön ammattilaisen. Me asennamme pihavalot pihatien varteen, talon ulkoseiniin tai vaikka puutarhaan. Lähtökohtamme on, että kaikki asiakkaan pihavalaistukseen liittyvät toiveet on toteutettavissa. Tarvittava ratkaisu löytyy varmasti, kun pihan sähkösuunnittelusta vastaa alan vahva ammattilainen.

Fuse-Sähkö asentaa pihavalot Tampereen ja Pirkan­maan alueella.

Piha­valaisimen asennus vaatii ammatti­osaamista

Ulkokäyttöön tarkoitettujen sähkölaitteiden asennuksiin liittyy monia sähköturvallisuusmääräyksiä sekä muita ohjeistuksia, jotka vain alan vahva ammattilainen hallitsee. Ulkokäyttöön tarkoitetut sähkötarvikkeet poikkeavat sisätilojen vastaavista sekä tarvittavat sähköratkaisut ja asennustekniikat ovat myös omanlaisiaan ulkotiloissa. Huomioitavaa riittää sen verran paljon, että kannattaa ulkoistaa suunnittelu- ja asennustyö kokonaisuudessaan sähköalan ammattilaiselle.

Koriste- ja kohde­valot luovat tunnelmaa

Asennamme koriste- ja kohdevalot toivomaasi kohteeseen huoneistossasi. Tyypillisiä kohteita tunnelmallisille led-valoille ovat esimerkiksi saunan katto- tai seinäpaneelit. Koristevaloilla voi luoda upean vaikutelman esimerkiksi keittiön kaapistojen päälle asennettuna. Spottivaloilla voi luoda jostain asuntosi piirteestä mieleenpainuvan kohokohdan. Oli kyseessä sitten portaiden alapintaan tai porraskaiteeseen asennettu valaistus, pystypilariin asennetut kohdevalot tai jokin muu yksilöllinen valaisturatkaisu, voit olla varma, että upea tunnelma on taattu.

Ammattilaisemme neuvoo ja antaa vinkkejä valaistusratkaisuihin mielellään. Teemme myös muut kotisi sähkötyöt.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Sähköasentajamme vastaa mielellään kysymyksiisi!